Каква защитна заземяваща система да се прилага за новата линия на високо напрежение?

Юджийн пита:
Добър вечер Наскоро в нашето село, освен голи проводници на дървени стълбове, бе извършен SIP на бетонни стълбове. Преминах на SIP, три фази. Глюкомерът е поръчан на стълб, четвъртият проводник е поведен в глюкомера. Таблото е в гаража ми, още не съм инсталирал RCD, сега не знам как да се заземя по-добре: за TN-C-S изглежда, че трябва да го отделите пред входната машина и да я заземите там; за TT също няма причина - VL е нов, SIP и всичко това. Пари за RCD, релета за напрежение и т.н. Не съжалявам, аз също мога да направя заземяването, не мога да реша, кажете ми ...
Отговорът на въпроса:
Добър вечер Вие сами отговорихте на въпроса си „няма причина за TT“, казва също PUE. Трябва да направите TN-C-S и да се разцепите пред отварящата машина. И най-вероятно ще трябва да се обадите отново на хората от продажбите на енергия, за да ги запечатате отново. Необходимо беше да се осигури това, като първоначално инсталирате разделителна шина, а след това направете заземяването, както сметнете за добре.

Направете добър заземен контур, ако не искате да „гадаете и броите“, а след това просто купете модулен комплект за заземяване, няма да рекламираме никого, сега на пазара има няколко известни компании, които предлагат качествени опции.

 

 

Зареждането ...

Добавете коментар