Защо UV лампата за нокти не работи?

Ултравиолетовата лампа за маникюр не работи. Когато се включи, той светва за секунда и угасва. Разглобих бутона за захранване, тъй като частите заминаха, сглобиха се, включиха се и започнаха да работят. Когато се включи отново, той спря да работи отново. Какво да правя, какъв е проблемът? Платката е наред, нормалните кондензатори не са набъбнали, запояването е нормално, всичко е споено, нищо не остава.

Зареждането ...

8 коментара

 • Admin

  Добре дошли! Но време ли е да сменим лампите? В същото време казвате, че след сортирането на бутоните, всичко свърши работа. Включва се за няколко секунди и се изключва - с режим на постоянно светене или когато включите таймера? Доколкото знам, всички лампи имат режим "включен", но има бутон, който го включва за определено време. Сложно.

  отговор
  • вяра

   Когато е включен, той светва за секунда във всеки режим, временен и постоянен.
   Може ли това да се дължи на неизправност само на една лампа ??

   отговор
  • вяра

   Не мисля, че материята е в самите лампи, тъй като тази лампа се използва за месец само 3 пъти.

   отговор
 • вяра

  Когато сте свързани с мрежата, тя светва за секунда във всеки режим, постоянен и временен. Самата лампа трябва да е в идеален ред, доколкото знам, лампите се сменят около веднъж на половин година, в зависимост от това колко често се използват. Използва се само веднъж за удължаване на ноктите и всички.
  Проблемът е или в бутона, или в контактите на лампите, или както се нарича правилно. Но не мога да проверя лампите, защото не знам допустимото им напрежение

  отговор
  • Admin

   Не мисля, че това в бутона. Да, и лампите са малко вероятни, тъй като казвате, че са свежи. Може би нещо в дъската не е успяло в този случай.

   отговор
 • Анна

  Ако включа електрическия контакт, тогава не палете крушки. Какъв си?

  отговор
 • Татяна

  добър ден! когато си включа лампата свети непрекъснато и не изгасва, какво не е наред? на дисплея свети някакъв йероглиф, той е със хронометър, но нищо не работи

  отговор
  • Admin

   Така че проблемът е в електрониката. Това е всичко, което можем да кажем. Ако значението на йероглифа може да бъде дешифрирано, може да стане ясно какво не е наред с нея.

   отговор

Добавете коментар