ТОП 5 телевизора с диагонал 60 инча

60-инчов екран за удобно гледане на филми трябва да е на разстояние най-малко 4,5 метра, така че е най-добре да го инсталирате в голяма спалня или зала. Към днешна дата цената на моделите с такъв размер започва от 100 хиляди, така че трябва отговорно да подходите към избора на подходяща опция, която ще бъде оптимална по цена и качество. В тази статия ще прегледаме най-добрите 60-инчови телевизори, предоставяйки собствена оценка.

LG 60UH620V

Лидерът на нашите ТОП-5 е „мозъка“ от LG, който е един от тях топ производители на телевизори, Защо точно LG 60UH620V? Факт е, че за 80 хиляди е трудно да се намери аналог със същите характеристики. Важно е да се отбележи, че този модел беше пуснат през 2016 г., следователно той вече не е новост, като няколко други участници в нашата класация.

LG 60UH620V

И така, от характеристиките бих искал да подчертая следното:

  1. Резолюция 4k UHD.
  2. LED подсветка Edge LED.
  3. Има смарт телевизор.
  4. Многоканална звукова система Dolby Digital.
  5. Наличието на USB изход.

Сякаш този модел има своите недостатъци, например, липсата на уеб камера, но все пак не забравяйте, че е 60 инча и UHD резолюция на екрана. За 78 хиляди този телевизор може да бъде наречен най-добрият в цената в предоставената оценка.

Samsung UE60JS7200U

Второто място е заето от 60-инчов телевизор, функционалността на който е с порядък по-висок, за който цената с право е повишена до 100 хиляди. Samsung е известен и със своето качество на изграждане и надеждна технология, така че ако искате изберете добър телевизор за дома, препоръчваме да разгледате по-отблизо Samsung UE60JS7200U.

Samsung UE60JS7200U

Сред основните характеристики бих искал да подчертая 4K резолюция, поддръжка за Smart TV, Dolby Digital звук, функция TimeShift (можете да спрете всяко телевизионно шоу и след това да възобновите гледането по всяко време), наличието на уеб камера и контрол на жестове. Достатъчно мултифункционален телевизор от ново поколение (7 серии). В нашата класация той е най-добрият във функционалност сред моделите с диагонал 60 инча.

Samsung UE60JU6400U

Друг Samsung в нашата класация, само за 6-та серия. Всъщност той не се различава много от предишния модел, както по цена, така и по характеристики. Цената е с 13 хиляди по-висока. В същото време няма възможност за контролиране на жестове, но това вече е, ако в голяма степен се объркате с „пълнежа“. Не сме виждали отрицателни отзиви по отношение на Samsung UE60JU6400U, така че е проблематично да се говори за недостатъци.

Samsung UE60JU6400U

Ако сравним с втория участник в класацията, тогава нашето мнение е, че е по-добре да изберем модел от седма серия, защото има по-ниска цена и малко повече функции.

LG 60UH676V

Приближавайки се до края на нашия ТОП, бих искал да ви посъветвам да погледнете друг добър телевизор на стойност около 89 хиляди, което е второто ниско в рейтинга ни. По отношение на първите три, този модел има приблизително същите спецификации и 4K резолюция на екрана. Моделът, който е оптимален като цена и качество, има положителни отзиви, поради което попадна в нашия ТОП-5.

LG 60UH676V

Sony KDL-60W855B

Е, и затваря списъка ни с най-добрите телевизори с диагонал 60 инча Sony KDL-60W855B, чиято функционалност в някои отношения е по-ниска, но в някои отношения по-добра от предишния участник в класацията. Факт е, че на цена до 110 хиляди (през 2017 г.) устройството е оборудвано с функцията TimeShift, мултиекран, 3D поддръжка, както и Smart TV. Той възпроизвежда Sony KDL-60W855B със звук (20 W) и липса на контрол на жестове. Пълна HD резолюция на екрана, което също е минус. В противен случай има само един отрицателен преглед, който трябва да се вземе предвид - има поддръжка на Skype, но трябва да закупите камера отделно. Не съвсем правилното решение на производителите, като се има предвид цената и възможностите на аналозите. Обръщаме също така вашето внимание на факта, че през 2017 г. този модел беше прекратен, но все още може да бъде намерен в продажба.

Sony KDL-60W855B

Така че ние предоставихме рейтинг на най-добрите 60-инчови телевизори. Както виждате, можете да изберете правилния модел и все пак да платите не толкова пари!

Ще бъде интересно да прочетете:

Зареждането ...

Добавете коментар